HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.
Download HealthyApp nu gratis voor iPhoneGevulde tomaten uit de oven, met rijst en parmezaan
Geplaatst op 11/08/2017 door BrendaKookt
Twee jaar geleden gingen wij met zijn tweetjes op vakantie naar Sicilië. Ik houd van Italië en na deze vakantie houd ik nog meer van Sicilië. Wat hebben we het er heerlijk gehad, en wat hebben we er lekker gegeten. Toen ik een bericht in mijn mailbox ontving over dit kookboek van Ursula Ferrigno was ik er heel benieuwd naar. Ik kon niet wachten tot ik thuis de smaken en gerechten van Sicilië kon proeven.
De smaak van Sicilië is een zonnig kookboek met prachtige fotografie en allemaal gerechten afkomstig van het eiland Sicilië. Niet alleen (of juist bijna geen) pasta en pizza, maar verfijnde gerechten boordevol smaak. Dat komt natuurlijk door de rijpe en verse producten die Sicilië rijk is.
Dat laatste is meteen een nadeel. Ik weet zeker dat de recepten die ik uit het boek kook niet zo lekker smaken als wanneer ik ze op Sicilië zou koken. De tomaten, citroenen en aubergines zijn hier bij ons lang niet zo lekker als daar.
Als eerste maakte ik de gevulde tomaten uit het boek. Ik vond het vooral leuk dat de tomaten naast de kruiden zijn gevuld met rijst. De tomaten zijn erg lekker, en hebben heel veel smaak. Ik vind het een leuk bijgerecht om te serveren. De aardappelen erbij vond ik minder geslaagd. Deze zou ik de volgende keer weglaten.
Lees verder op www.BrendaKookt.nl