HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.
Download HealthyApp nu gratis voor iPhoneMexicaanse maïskolf van de barbecue
Geplaatst op 11/08/2017 door UitPaulinesKeuken
Ik heb zure room gebruikt en een mengsel van chipotle (ken je deze gerookte jalapeño peper, hij is zo lekker), knoflook, ui, zout en wat peterselie. Eigenlijk hoort hier koriander bij, maar daar hou ik echt niet van. Om het nog wat frisser te maken, serveer ik het met partjes limoen. Het zoete van de maïs is heerlijk met de frisse zure room, de pittige smokey chipotle en het zout. Yum! Ik heb de maïskolven deze keer niet voorgekookt en dat komt vooral omdat ik hele maïskolven met blad wilde gebruiken. Heb je maïs zonder blad, dan kan je ze eventueel 5 minuutjes voorkoken in water met zout. Dit verkort de tijd op de barbecue. Maar dat hoeft dus niet.
Ik weet één ding zeker, als ik binnenkort weer ga barbecuen, gaan deze op het menu. Ik ben fan. Heb jij wel eens een Mexicaanse maïskolf gegeten? En wat is jouw favo barbecue-gerecht? Laat het vooral weten in de comments, vinden wij altijd leuk.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl