HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

100% Plantaardige Drinks van Becel!

Geplaatst op 13/08/2018 door optimavita

100% Plantaardige drinks van Becel

Deze nieuwe drinks van Becel zijn dus volledig plantaardig en daarmee geschikt voor veganisten. Zoals je weet ben ik geen vegetariër, maar ik maak het laatste jaar wel bewust vaker de keuze voor plantaardige producten. Vooral omdat het beter is voor de aarde. Wist je bijvoorbeeld dat Becel 100% plantaardige drinks voor 50% minder CO2 uitstoot zorgen dan koemelk?

Melk bevat veel goede voedingsstoffen zoals calcium, vitamine B2 en Vitamine B12. Deze stoffen zitten ook in deze plantaardige drinks! Bovendien zit er ook vitamine D in de drinks van Becel. Daarnaast bevatten deze plantaardige drinks minimaal 50% minder suiker dan koemelk, zijn ze lactosevrij en bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Je kunt deze producten uiteraard gewoon drinken, maar je kunt ze ook als melkvervanger verwerken in allerlei gerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan smoothies, ijskoffie, pannenkoeken of havermoutpap.

Lees verder op www.Optimavita.nl