HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Algarve tips // Een midweek aan de Algarve, Portugal

Geplaatst op 24/08/2018 door ilovehealth

Afgelopen week ben ik last minute met Patricia, één van mijnbesties, naar Portugal gevlogen. Onder het mom van de laatste vriendinnenvakantie zonder baby… ha! Sh*t is getting real… Lindelotte, de stagiaire van ILH, was deze week ook op vakantie, het is komkommertijd, dus ik kon gelukkig ook 5 dagen vrij maken van werk. Of nou ja, helemaal vrijmaken doe ik het vrijwel nooit. Ik werkte vrijwel elke dag van deze vakantie 2 a 3 uurtjes. Dat moest zij (ook eigen baas) ook doen. En zo konden we het ons beiden permitteren om lekker even weg te gaan. En wat een goed idee was dat! Ook de timing was perfect, al zeggen we het zelf: in Nederland werd het net wat minder weer, dus vlogen wij naar het Portugese zonnetje.
ik ga je in deze blog al mijn Algarve tips geven die ik tijdens deze 5 dagen voor je heb opgedaan. Denk aan eten, drinken, strandjes en vervoer. Komen ze!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl