HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Cityguide Leuven >> Bourgondisch genieten in hartje België

Geplaatst op 01/08/2018 door goodfoodlove

Cityguide Leuven: 6x must try hotspots 

Om de reistijd hoef je een bezoek aan de charmante, historische studentenstad Leuven niet te laten. Met de trein of auto, je bent er al in een paar uurtjes. Vanaf moment één bevind je je in een totaal andere setting, stuk relaxter dan toeterende, heetgebakerde automobilisten en gehaaste fietsers om je heen te hebben zoals in A’dam. Leuven is een heerlijke, middelgrote stad om fijn rond te struinen. En wat zijn onze zuiderburen oprecht gastvrij zeg! Om het nog maar niet te hebben over wat voor lekkerbekken ze zijn. Geloof mij, zelfs in Amsterdam hebben we minder horecagelegenheden, dan in Leuven. Tuurlijk heb je culinaire spots die op elkaar lijken, maar vaak proberen ze net weer iets anders te doen dan hun buuf. Je kan het waarschijnlijk al raden, maar ons weekendje weg bestond daardoor voornamelijk uit consumeren: terrasje hier, GT daar. Mijn favoriete spots? Komen ze in willekeurige volgorde.

Bar Louis 

De eerste date night zijn we gaan borrelen en eten bij Bar Louis in het hart van Leuven. Veel locals hier te bekennen, goed teken. Zie het als een Cosmopolitan brasserie dat ook perfect dienst doet als cocktailbar. Hip vind ik ze zeker, maar hier hoef je niet zoals in Amsterdam dan gelijk een hoog hipstergehalte te verwachten. Naast het stylishe interieur en het appetijtelijke eten (ook genoeg lekkers als je een allergie hebt) viel mij de gastvriendelijkheid van de bediening zeer positief op. Bizar hoe dat laatste je avond uit kan maken of kraken hè? Sowieso een GO!

Lees verder op www.goodfoodlove.com