HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

De leukste dingen om te doen en hotspots in Friesland!

Geplaatst op 28/08/2018 door ilovehealth

Ja hoor, na twee heerlijke weken vakantie zijn we weer back on track. Ik bracht mijn vakantie door in Friesland. In Terkaple en Sneek om precies te zijn. Twee weken lang zat ik in twee verschillende huisjes aan het water, met ons bootje pal voor de deur. Genieten! Zul je net zien dat na wéken hitte en zon het opeens wat minder weer werd, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kwam de leukste plekjes en hotspots in Friesland tegen en natuurlijk wil ik jullie deze niet onthouden. Dus, als ik een tip mag geven: boek een weekendje/(mid)weekje naar Friesland en kom even helemaal tot rust. Speciaal voor jou: alle tips en hotspots in Friesland!

>>Nicole ging deze zomer ook naar Friesland voor diverse toffe watersporten!>>

Hotspots in Friesland

Friesland barst van de leuke hotspots. In vrijwel ieder restaurant zijn er lekkere vega(n) opties, die veel verder gaan dan een salade geitenkaas. Wat dacht je van een heerlijke acai bowls of een bietenburger met muntyoghurt? Van ontbijt tot avondeten en toetjes: eat your heart out!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl