HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

De Volkslust Haarlem Hotspot

Geplaatst op 19/08/2018 door UitPaulinesKeuken

De bankjes aan de gevel met uitzicht over de gracht nodigen uit. Maar ook binnen ziet er gezellig uit. Een mooie open keuken, groene tegeltjes , afgewisseld met veel hout, grote ramen en stoere zwarte elementen. Aan de zijkant van de bar zie ik allerlei lekkere broodjes liggen, ik krijg er trek van. Het is vrij ruim opgezet en zowel aan de voor- als zijkant kan je plaatsnemen op het terras.

Op het menu staan verse belegde broodjes, écht lekkere croissants, uitsmijters, salades, soepen en voor de liefhebber een croque madame of een croque monsieur. Het brood wordt terplekke gebakken. Als je slim bent (en net als ik niet van kiezen houdt) bestel je het bakkersontbijt. Een royaal ontbijt met diverse broodjes, een pain au chocolat, een croissant, zoet en hartig beleg (waaronder eiersalade en brie), verse jus d’orange en koffie of thee. Voor €12,95 krijg je 2 borden vol, waar je in principe ook met zijn tweetjes van zou kunnen eten als je niet zo’n grote eter bent. Ik proefde ook een uitsmijter met gegrilde groente en deze was heerlijk en zag er ook heel appetijtelijk uit. Ook niet onbelangrijk. Erbij bestel je koffie, cappuccino, een smoothie of een verse gemberthee.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl