HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Healthy Barcelona: 5 x Tips en hotspots

Geplaatst op 18/08/2018 door followfitgirls

Healthy Barcelona

Barcelona staat natuurlijk bekend om de tapas maar naast tapas is het ook een werelds food walhalla waar steeds meer gezonde restaurants bij komen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! De tapas zou ik zeker niet overslaan maar mocht je eens wat gezonder willen lunchen of dineren heb ik een aantal hele goede tips voor je.

1: Brunch & cake

Brunch & cake heeft op dit moment 5 vestigingen in Barcelona en ik bracht een bezoekje aan 1 van deze 5. De filosofie van Brunch & cake is dat ze alleen aanbieden wat ze zelf ook echt lekker vinden. Alles moet vers en zelf bereid worden en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste ingrediënten. Er wordt gewerkt met ecologische producten en schenken ze 100% biologische koffie. Een salade als ontbijt en bananen pannenkoeken als diner? Alles is mogelijk in dit restaurant. Reserveren is helaas niet mogelijk maar een paar minuten wachten op een tafeltje is het hier zeker waard!

Lees verder op www.followfitgirls.com