HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Highlights In Schotland

Geplaatst op 23/08/2018 door glow

Jawel, deze hadden jullie zeker nog tegoed! Mijn reis door Schotland was zó mooi, dat ik bijna niet wist waar ik moest beginnen. Dit artikel met 8 tips voor een reis door Schotland was het begin. Maar de highlights wilde ik echt nog verder uitwerken. En hoewel Schotland ontelbare highlights heeft (echt!) deel ik natuurlijk vooral die waar ik zelf ben geweest. Dus ga je naar Schotland? Dan kun je deze highlights wel op je lijstje zettten!

#1 Cairngorms National Park
Onze eerste stop in Schotland was in Cairngorms National Park. Wat een groen! Langs het prachtige Loch Morlich ligt een kleine camping verstopt in het bos: Glenmore Campsite Aviemore (Camping in The Forest). Wakker worden met de zonsopkomst over Loch Morlich – of een duikje als je het koude water als je durft! – en daarna een wandeling maken in de prachtige omgeving. In het hele Nationale Park is de natuur prachtig, dus je kunt je groene hartje ophalen!

#2 Highland Games

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl