HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Let’s go nuts

Geplaatst op 15/08/2018 door BetterbyGoalie

Meer noten, minder kilocalorieën

Huh, maar noten bevatten toch juist veel kilocalorieën? Dat klopt, maar naast kilocalorieën bevatten noten onverzadigde vetten, eiwitten en vezels. Hierdoor krijg je bij het eten van noten sneller een voller gevoel. Doordat het eten van noten vullend kan zijn, schep je minder eten op. Hierdoor zal je niet aankomen van noten en blijf je toch verzadigd! 

Wil je weten welke noten het gezondst zijn? Klik dan hier! 

Daar klopt mijn hart wel van

Hm, elke dag een handvol noten eten? Lekker, maar het is ook goed voor je hart en bloedvaten. Noten bevatten namelijk onverzadigde vetten, dit zijn vetten uit plantaardige producten. Door het eten van producten met onverzadigde vetten daalt het ‘slechte’ cholesterol niveau. Deze daling verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Verzadigde vetten doen het cholesterol niveau stijgen. Verzadigde vetten zitten in dierlijke producten zoals vlees en volle melk, maar ook in gebak en snacks. 

Lees verder op www.Haveaniceday.com