HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Tips tegen puistjes

Geplaatst op 21/08/2018 door vivonline

Bij het opstaan heb je weer zo’n vervelend pukkeltje. Puistjes en acne komen meestal voor op de T-zone (voorhoofd, neus en kin), maar acne kan ook veel op je wangen voorkomen, op je borst, in je nek en heel vervelend: net onder je haargrens. Wij vertellen je welke voedingsmiddelen je beter niet kunt nemen om acne te voorkomen of te verminderen.

Melk

Melk is een grote boosdoener. Melkallergieën openbaren zich ook door middel van huidproblemen, vaak heeft het ermee te maken dat je lichaam de koemelk eiwitten of het melksuiker niet goed kan verteren. Je wordt dus niet ziek, maar krijgt wel veel last van huidproblemen. Acne dus. Als je veel last hebt van acne of puistjes kun je beter alle melkproducten laten staan. Yoghurt of karnemelk is dan wel weer beter. Hierbij zijn de melkeiwitten al voor verteerd door de goede melkzuurbacteriën. Probeer ook eens geitenyoghurt of Bulgaarse yoghurt.

Suikers

Suikers zijn de grote boosdoeners, ze zorgen voor huidveroudering, rimpels en een vlekkerige rode huid. En dus ook meer puistjes. Laat die chocomelk, snoepjes, koekjes, vruchtensappen en koolzuurdrankjes dus staan.

Witmeelproducten

Ook witmeelproducten behoren tot de suikers. Stop dus met witbrood, witte pasta, witte rijst, enzovoort.

lees verder:

https://www.vivonline.nl