HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

20 x Zomerse salade recepten

Geplaatst op 09/08/2019 door mindyourfeed

Ik weet 1 ding heel zeker! En dat is dat je nooit genoeg inspiratie hebt voor zomerse salade recepten. Of sowieso salade recepten. Want eigenlijk eet ik ze het hele jaar door. Als lunch of als lichte avondmaaltijd, als bijgerecht bij een stukje vlees of vis. Salades kunnen altijd! Ik vind het nog steeds een geweldige manier om mijn veggies binnen te krijgen en in de praktijk maakt het niet zoveel uit wat je bij elkaar gooit…. meestal ontstaat een salade bij mij dan ook als vanzelf. Ik check nog even wat ik over heb en bedenk dan wat me nog meer lekker lijkt in de sla. Inmiddels hanteer ik dit principe al zo’n 6 jaar en het werkt prima! Gelukkig heb ik daarna altijd wel opgeschreven wat ik in de schaal deed en er ook altijd foto’s van gemaakt. Komt goed uit, want zo kan ik jou vandaag inspireren met een heleboel zomerse salades.

Of je deze gerechten nou serveert bij een bbq of juist als lichte avondmaaltijd, met deze zomerse salade recepten kun je alle kanten op! De wat lichtere salades zijn weer makkelijk om te toveren tot maaltijdsalades door er bijvoorbeeld pasta of peulvruchten aan toe te voegen. Wil je een maaltijdsalade omvormen tot bijgerecht, dan zou je die ingrediënten juist weer weg kunnen laten! Klik op de titel van het gerecht of op de bijbehorende foto om naar het recept te gaan.

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl