HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

9 dagen niet gesport…

Geplaatst op 04/08/2019 door optimavita

Waarom ik niet gesport heb 

Zondag 21 juli begon het allemaal. Het was voor Sven en mij de laatste dag in ons oude huis. Daarnaast kwamen we die dag terug uit Duitsland. Na een lange autorit had ik absoluut geen zin meer om te sporten. 

Maandag 22 juli kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. Tot en met woensdag kwam familie ons helpen met verhuizen. Uiteraard ben ik toen ook niet gaan sporten. Vanaf donderdag 25 juli waren Sven en ik weer met z’n tweeën. Er moesten echter nog veel dozen uitgepakt worden. Ook hebben we nog heel wat ritjes naar IKEA en andere winkels gemaakt. De tijd die over was, hebben we gebruikt om uit te rusten. Het waren geweldige dagen, maar we waren er flink moe van. Tot en met zaterdag 27 juli zijn we veel bezig geweest in huis. Zondag 28 juli waren we rond 14:00uur klaar, maar beiden hebben we niet eens het idee geopperd om nog te gaan sporten.

Lees verder op www.Optimavita.nl