HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Ella Mills: 'We moeten groenten sexyer maken'

Geplaatst op 19/08/2019 door happyinshape

Ze verzamelde honderd favoriete gerechten van haar vele volgers en combineerde deze met haar persoonlijke dagboekfragmenten. Het resultaat ligt sinds half mei in de winkel: Deliciously Ella - het plantaardige kookboek, oftewel de nieuwste vegan food-bijbel van Ella Mills (27).

Het grootste vooroordeel over veganistisch eten is (nog steeds!) dat het saai, beperkt en smaakloos is, aldus de Britse Ella Mills, founder van Deliciously Ella. ‘Ik heb te veel mensen ontmoet die denken dat een plantaardig dieet betekent dat je alleen slablaadjes mag eten’, vertelt ze in haar nieuwe boek Deliciously Ella - het plantaardige kookboek. ‘We moeten groenten sexyer maken, ze met meer liefde behandelen en een prominentere plaats op ons menu geven. Neem een eenvoudig ingrediënt als linzen. Ze zien er misschien niet zo spannend uit, maar als je er gebakken uien, knoflook, wortels, paprika, mosterdzaad en kerriepoeder aan toevoegt, dit laat sudderen in kokosmelk met gedroogde abrikozen en geroosterde bloemkool, krijgt je een dikke, romige dahl die ongelooflijk lekker is.’

lees verder:

https://happyinshape.nl