HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

In de spotlight: Debby Oppelaar

Geplaatst op 05/08/2019 door ilovehealth

De maand juli maakte Daisy haar debuut als gast hoofd redacteur op Vrouw.nieuws.nl. De maand stond in het teken van, jawel, de zomer. Misschien wel het allerleukste van mijn gasthoofdredacteurschap: de in de spotlight interviews met drie hele fijne vrouwen die veel voor mij betekenen en inspirerend zijn op ondernemerschap: mijn zus Debby Oppelaar van The Workout Studio, mijn vriendin en mede-foodie Jet van Nieuwkerk van TipvanJet.nl en een van mijn beste vriendinnen Noeska Pak als allerfijnste mind & zelfliefde coach. 

Sportscholen zijn vaak onpersoonlijk en groot, aldus Debby Oppelaar, die vorig jaar maart The Workout Studio op de Albert Cuyp in Amsterdam is begonnen. Het is een kleine boutique ruimte zonder spiegels, met losse trainingsmaterialen en negentig procent vrouw. Ze is druk bezig met het zoeken naar een tweede locatie, want het wordt te klein. “Wij willen een toegankelijke sportstudio zijn waar iedereen zichzelf kan zijn.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl