HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

In de spotlight: Jet van Nieuwkerk

Geplaatst op 09/08/2019 door ilovehealth

De maand juli maakte Daisy haar debuut als gast hoofd redacteur op Vrouw.nieuws.nl. De maand stond in het teken van, jawel, de zomer. Misschien wel het allerleukste van mijn gasthoofdredacteurschap: de in de spotlight interviews met drie hele fijne vrouwen die veel voor mij betekenen en inspirerend zijn op ondernemerschap: mijn zus Debby Oppelaar van The Workout Studio, mijn vriendin en mede-foodie Jet van Nieuwkerk van TipvanJet.nl en een van mijn beste vriendinnen Noeska Pak als allerfijnste mind & zelfliefde coach.

Eten en koken hebben altijd een wezenlijk onderdeel uitgemaakt van het leven van Jet van Nieuwkerk, die inmiddels drie kookboeken op haar naam heeft staan. Zes jaar geleden gebruikte ze voor het eerst de hashtag ‘tipvanjet’ en tweeënhalve maand geleden was het tijd voor een nieuw platform. Hiermee richt ze zich op vrouwen en hoe zij goed voor zichzelf kunnen zorgen. “Ik heb niks met fitgirls. Het gaat voor mij echt om hoe je van binnen het lekkerst in je vel kan zitten en dan krijg je wel het lichaam wat bij je past.”

“Wat eten we vanavond is bij ons het onderwerp van de dag

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl