HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Once you go e-bike… you never go back! BABY & ZO, HEALTH, LIFE, SPORT / 01.08.19 - DAISY

Geplaatst op 03/08/2019 door ilovehealth

Lieve mensen, geloof het of niet. Maar deze (ex)#fitgirl, health lover en inderdaad jonge moeder met een drukke agenda, is tegenwoordig aan de e-bike. (Ik hoor je lachen, maar wacht daar nog even mee). Was ik direct om? Nee zeker niet. Ik voelde eerst wat weerstand, toen iemand erover begon. Maar inmiddels ben ik zó om. HA! #teamebike hier!

Ik leg je het verhaal uit, hoe dat zo gekomen is, dat ik nu op een e-bike door Amsterdam sjees. (Onderaan de blog trouwens 500 piek (!!!) korting op een e-bike!)

Kijk. Ik ben een drukke meid. Veel werken, veel afspraken, veel leuke dingen. Ik rij heel Amsterdam door. Soms wel 4 keer op een dag van oost naar west naar zuid naar noord en weer terug. Je begrijpt: Dat waren heel wat kilometers op de fiets. En heel wat kostbare tijd. Daarom heb ik een paar jaar geleden een scooter aangeschaft. Ik hoor je denken: das not so healthy miss I Love Health.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl