HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Take care of your hair // Tips tegen beschadigd haar

Geplaatst op 15/08/2019 door ilovehealth

We love the beach look! Het liefst stylen wij ons haar elke dag zo dat het net zo zit als wanneer je een dagje aan het strand hebt gelegen. Maar je haar kan ook flink beschadigen in de zomer. Chloor, zeewater, een zonnebril in je haar, felle zon, hoge knotten; niet heel gek dat jij met een droge bos terug komt van vakantie. Weg beachy look. Wij delen met jou onze tips om goed voor beschadigd haar te zorgen!

7x tips tegen beschadigd haar

Droge punten knippen

Plan een afspraak in bij de kapper en laat je droge punten knippen. Doe het op dezelfde dag dat je terug komt van vakantie. Vooruit, de dag daarna is ook goed. Zo ben je gelijk af van de droge, beschadigde punten. Kun je er weer helemaal tegenaan.

Goede producten

Investeer in goede producten voor je haar! Ik ben fan van de producten van Keune. Met de Sun Shield lijn bescherm en herstel jij je haar optimaal van de zomer. Deze beschermen en herstelen je haar nadat het beschadigd is door de zon en chloorwater. De shampoo bevat zelfs een antichloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Binnen no time weer glanzende lokken.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl