HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Tip: Bezoek De Vrouwenhart Show

Geplaatst op 20/08/2019 door happyinshape

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek ziet het als haar missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan hart- en vaatziekten. Want er zijn veel - te veel - vrouwen die daaraan sterven, terwijl betere herkenning ervoor kan zorgen dat dat aantal veel lager zou zijn. In haar show De Vrouwenhart Show vertelt ze je wat je moet weten. 

Gezonde leefstijl 

Houd je vast: dagelijks overlijden er in Nederland ongeveer 57 vrouwen aan hart- en vaatziekten. Een hoog aantal als je het ons vraagt, mede veroorzaakt door het feit dat bij vrouwen hart- en vaatproblemen te vaak en te lang onopgemerkt blijven. Cardiologe dr. Janneke Wittekoek zet zich zodoende in voor preventie en voor een betere (h)erkenning van hartklachten bij vrouwen, want 80% van de hart- en vaatziekten kan worden voorkomen door een gezonde leefstijl en gedragsverandering. En die gezondere leefstijl begint bij bewustwording waarbij dr. Janneke je maar wat graag helpt. 

lees verder:

https://happyinshape.nl