HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Van dit eten krijg je alleen nog maar meer honger

Geplaatst op 13/08/2019 door happyinshape

Wit brood

Spaans onderzoek, dat werd uitgevoerd onder 9000 personen, heeft aangetoond dat mensen die meer dan twee keer per dag kiezen voor wit brood, 40 procent meer kans hebben op overgewicht of zelfs obesitas over een periode van vijf jaar. Kies liever voor volkoren brood, welke complexere koolhydraten bevat. Deze zijn moeilijker af te breken waardoor de energie gelijkmatiger vrijkomt en zo zorgt dat je minder snel honger krijgt.

Sapjes

Gezonde sapjes zijn vandaag de dag erg populair, maar lijken het hongergevoel niet echt te stillen. Zo bevatten deze heerlijke drankjes behoorlijk wat suikers, maar vrijwel geen vezels uit de pulp of de schil van het fruit. Dat betekent dat het drinken van een glas sap ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel omhoog schiet, vervolgens weer daalt en zo een hongergevoel met zich meebrengt. Tip: Maak een smoothie met de hele vrucht en voeg daar eventueel eiwit (bijvoorbeeld in de vorm van poeder) aan toe.

lees verder:

https://happyinshape.nl