HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

10 tips onvergetelijke zomervakantie in de achtertuin

Geplaatst op 16/08/2020 door love2bemama

Dit jaar is het voor iedereen een andere zomer dan dat je gewend bent. Het jaar 2020 gaat de boeken in als het jaar van de coronacrisis. De crisis die steeds meer van zich laat zien en waardoor we een ander leven krijgen. Wat ‘vroeger’ normaal was, is nu abnormaal. Vakanties werden altijd zomaar geboekt, nu vieren we de zomer anders. Het vakantiegeld is er wel, de vakantiekriebels ook maar de beperkingen blijven. Ga jij op vakantie of vier jij zomervakantie in de achtertuin?Zet jij je tentenkamp thuis op?

Zomervakantie in de achtertuin

Daadwerkelijk écht op vakantie gaan werd deze zomer lastiger. Het COVID-19 virus heeft Nederland en de rest van de wereld nog altijd in haar ban. Vakanties die opeens wel door konden gaan, werden last minute weer geannuleerd en vakantiebestemmingen met groen licht gingen opeens weer op oranje.

Ik leef mee met alle mensen die hun reeds geboekte, en zeer welverdiende, vakantie in het buitenland aan hun neus voorbij hebben zien gaan en worden zoet worden gehouden met een voucher voor de zomer van 2021.

Lees verder op www.love2bemama.com