HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

10 tips start het schooljaar zonder zenuwinzinking

Geplaatst op 30/08/2020 door love2bemama

De scholen zijn weer begonnen. Heb jij ook zo uitgekeken naar de schoolrun? Of had je moeite met uit bed komen? Voorgaande jaren kon ik de kinderen wel naar school kijken maar ik moet zeggen dat de vakantie dit jaar voorbij is gevolgen. Dat komt misschien doordat we 3 weken op vakantie zijn geweest en ze ouder worden. Ook gingen ze nog maar kort weer naar school (je weet wel, door corona) toen de vakantie al begon. Ik keek vooral niet uit naar alles wat er komt kijken bij het naar school gaan maar een relaxte start van het nieuwe schooljaar kan nooit geen kwaad… Hierbij 10 tips start het schooljaar zonder zenuwinzinking.

Al jaren loop ik mee op de basisschool (mijn oudste zit in groep 7!) en door de jaren heen heb ik wel wat ervaring opgedaan om het nieuwe schooljaar zonder stress te beginnen. Ik deel mijn tips zodat jij het nieuwe schooljaar zonder zenuwinzinking kunt starten.

Lees verder op www.love2bemama.com