HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

10 x recepten met zalm

Geplaatst op 28/08/2020 door UitPaulinesKeuken

Als ik de statistieken van onze blog mag geloven, wordt er regelmatig gezocht naar recepten met zalm. Dus het is hoog tijd om eens een handig verzamellijstje voor je te maken met 10 recepten met zalm. Dan heb je de lekkerste recepten met zalm meteen in een handig overzicht bij elkaar. Vergeet dit lijstje dus niet op te slaan in je favorieten, zodat je het makkelijk terug kunt vinden. Wist je dat je zelf ook lijsten aan kan maken binnen je favorieten? Je zou dus zelf ook een lijst ‘Recepten met zalm’ aan kunnen maken en hier alle lekkere recepten met zalm onder opslaan. Handig he?

Recepten met zalm

Er staan tientallen recepten met zalm op de site, maar ik heb de lekkerste 10 voor je uitgezocht. Zalm is een veelzijdig ingrediënt waar je heel veel kanten mee op kan. Je kunt het gerookt eten op een plaattaart, pizza of platbrood. Maar je kunt het ook heerlijk garen in de oven of in een pan, inpakken in bladerdeeg of rauwe zalm verwerken in een pokebowl. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl