HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

15 Leuke buitenspelletjes voor alle leeftijden

Geplaatst op 31/08/2020 door love2bemama

Vroeger heb ik heel wat uren buiten gespeelt. We deden de leukste spelletjes en haalden kattenkwaad uit. Belletje lellen was ook altijd een hit. In deze blog deel ik 15 buitenspelletjes voor alle leeftijden die rechtstreeks uit mijn eigen jeugd komen maar ook nieuwe spelletjes die door mijn eigen kinderen gespeeld worden: buurtverstoppertje en Jachtseizoen. 

De goede oude tijd, toen we hele dagen buiten waren en waar ik warme herinneringen aan heb. Herinneringen aan al die fijne zomeravonden met buurtkinderen, ‘hangend’ op het pleintje. De tijd dat je moeder je buiten op moest zoeken. Zoek je buitenspelletjes voor alle leeftijden? Neem je kinderen mee terug naar je eigen kindertijd en laat ze ouderwets plezier maken met deze buitenspelletjes voor alle leeftijden.

Ontwikkeling

Nu het nog mooi weer is en de avonden zwoel is het fijn om lekker buiten te zijn. Als kinderen in de buurt fijn kunne spelen met vriendjes en vriendinnetjes is dat fantastisch. Avonden lang buiten zijn en de leukste sport en spel spelletjes spelen met je vrienden is toch het leukste wat er is? Stimuleer je kinderen dan ook om buiten te gaan spelen. Het is niet alleen goed voor hun gezondheid maar ook voor hun ontwikkeling.

Lees verder op www.love2bemama.com