HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Burrito bowl

Geplaatst op 01/08/2020 door UitPaulinesKeuken

De Mexicaanse keuken blijft persoonlijk één van mijn favorieten. Jarenlang stond de Italiaanse keuken op 1 en hoewel ik nog steeds dol ben op pizza en pasta, heeft dit toch plaats moeten maken voor recepten uit Mexico. Taco’s, enchilada’s, nacho’s met veel kaas en verse guacamole, maar ook gezondere recepten zoals salades en deze burrito bowl. Een lekkere kom vol goodness met de Mexicaanse smaken zoals tomaat, komijn en bonen. Word je al enthousiast?

Doe maar makkelijk

En dit lijkt misschien heel veel werk, maar dat is het niet. Alles wat je normaal in een burrito vouwt, maar nu in een kom. Het is een kwestie van gehakt bakken, smaakmakers, tomaat en bonen erbij, wat groentes snijden en klaar ben je. Je kan eventueel ook een kant en klare bonenschotel gebruiken. Deze zijn al helemaal op smaak gebracht en kan je zo toevoegen aan je gehakt.  Easy does it!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl