HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Haal ongezonde snacks uit het zicht!

Geplaatst op 26/08/2020 door optimavita

Afvallen en gezond leven is voor veel mensen ontzettend lastig. Zoals je weet als je me volgt, heb ik zelf als diëtist en sportprofessional mijn ups en downs. Ik merk dat mensen hun eigen valkuilen soms maar moeilijk kunnen accepteren. Zo jammer vind ik dat, want je maakt het jezelf dan zo moeilijk! Daarom vandaag een simpele, maar mega effectieve tip: haal ongezonde snacks uit het zicht!

Valkuilen accepteren…

Iedereen heeft valkuilen als het om gezond leven gaat. Ik merk dat veel mensen denken dat al die valkuilen moeten worden opgelost. In mijn ogen is dat absoluut niet zo! Valkuilen zul je namelijk altijd houden. Sommige kun je oplossen, maar anderen kun je misschien beter accepteren en manieren bedenken om ermee om te gaan. Een van mijn valkuilen is dat als ik iets lekkers zie (vooral in mijn eigen kasten!), dat ik vaak in de verleiding kom om het op te eten. Een reep chocolade is in mijn kast niet veilig, evenals een snoeppot of een koekjestrommel.

Lees verder op www.Optimavita.nl