HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik hou van mijn kinderen maar sommige dagen wil ik weg

Geplaatst op 21/08/2020 door love2bemama

Vandaag wil ik geen moeder zijn… Er zijn dagen dat ik heel blij ben dat mijn kinderen weer op school zitten en ik het huis voor mijzelf heb. Elke dag is er wel weer wat, het een na het ander is er gaande, ik ben 24/7 taxi, moeder, schoonmaakster en docent. De ochtenden zijn vaak één grote show: niemand wil opstaan, aankleden of ontbijten. Huilende kinderen omdat ze geen zin hebben in school. Ik loop als een kip zonder kop achter mijn kroost aan want de tijd dringt en ondertussen maken ze ruzie met elkaar. Toen mijn zoon zei dat hij zijn schooltas weer eens kwijt was, stond ik op het punt te huilen en was ik er klaar mee. Ik ben niet die moeder

Vandaag wil ik geen moeder zijn…

Ik heb veel van dit soort dagen en dan voel ik een mix van schuld en opluchting als ze op school zitten. Het ouderschap is moeilijk op zijn tijd; dat geef ik eerlijk toe. Daarom vind ik ook dat ik het volste recht heb te klagen, om hulp te vragen en vooral tijd voor mijzelf te nemen. Maar ik vraag mij af of ik een grens overga als ik overweeg om van huis weg te lopen?! Ik kan niet altijd zo genieten van het ouderschap. Nu ik moeder ben vraag ik mij af of ik wel geschikt ben voor het ouderschap.

Lees verder op www.love2bemama.com