HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Lekker zwemmen met Sevylor Puddle Jumpers zwembandjes

Geplaatst op 07/08/2020 door love2bemama

Mijn kinderen hebben inmiddels alle drie hun zwemdiploma. De vlag ging uit toen ze allemaal konden zwemmen. Als je kind nog niet kan zwemmen wil je dat je kind veilig is in en rondom het water, je blijft dan op ze letten. Je wil dat je kinderen lekker kunnen zwemmen zonder gevaar. Ik ontdekte de Sevylor Puddle Jumpers zwembandjes die je kind de veiligheid geven in het water die hij nodig heeft. In dit blog vertel ik je meer over de Sevylor Puddle Jumpers zwembandjes en kun je meedoen met de winactie om één Sevylor Puddle Jumper te winnen.

Veilig in en bij het water

De meeste kinderen zijn dol op water maar tegelijk is dit ook het grootste gevaar als ze nog niet kunnen zwemmen. Als ouder wil je dat je kind veilig is in de buurt van water. Tevens wil je niet angstig zijn en je kind de vrijheid geven. Dat is lastig als ze nog niet kunnen zwemmen, ik weet er alles van. Het is fijn als ze uiteindelijk hun zwemdiploma hebben.

Lees verder op www.love2bemama.com