HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mijn leven als moeder van 4!

Geplaatst op 25/08/2020 door love2bemama

Ik ben moeder van 4 en ik ben mezelf een beetje verloren de afgelopen jaren. Maar ik prijs me zo ontzettend gelukkig als moeder van vier ontzettend knappe en lieve kinderen! Ik ben mezelf aan het herontdekken en jullie mogen mee op die reis!

Moeder van 4

Ik ben hard aan het werk aan mezelf. Zoals jullie in mijn vorige blogs konden lezen struggle ik met de nodige problemen waaronder anorexia. Daar ga ik nu verder niet over uitweiden maar kunnen jullie terug lezen in m’n blog geschiedenis.

Ik twijfelde de afgelopen tijd aan m’n kwaliteiten, aan m’n doelen in het leven, aan mijn manier van leven op dit moment maar waar ik vooral achter ben gekomen is hoe graag ik moeder ben! Hoe leuk ik heb vind om hun ontwikkelingen te zien, om te horen welke verhalen ze meenemen als ze ergens zijn geweest, om hun lach te zien, hun troost te kunnen bieden en te horen hoeveel meter ze van me houden.

Lees verder op www.love2bemama.com