HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Supersnelle Mango tiramisu

Geplaatst op 15/08/2020 door UitPaulinesKeuken

Zelf tiramisu maken is niet moeilijk, en al helemaal niet met dit supersnelle recept voor mango tiramisu. Deze mango tiramisu maak je in een handomdraai. Je hoeft het namelijk niet laagje voor laagje op te bouwen in een ovenschaal. Nee dit is de slordige versie. Je stapelt gewoon de lange vingers op een bordje en verdeelt daar de laagjes met mascarponeroom tussen. En ik vind het er eigenlijk mooier uit zien dan de tiramisu in een ovenschaal. Vind je ook niet?

Zelf tiramisu maken

Zelf tiramisu maken is dus helemaal niet moeilijk. En dat geldt zeker voor de supersnelle mango tiramisu. De creme van de tiramisu maak je van een mengsel van mascarpone, slagroom en suiker. De lange vingers maak je lekker zompig met een mangosapje (evt. met een scheutje limoncello), maar zonder is deze mango tiramisu zwanger,- en kidsproof. Je garneert de tiramisu met verse mango en wat getoaste kokos. En smullen maar! Deze mango tiramisu is perfect voor het zomerseizoen, wat frisser en tropischer dan de originele versie.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl