HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 dingen die je echt niet moet vergeten om mee te nemen op vakantie

Geplaatst op 01/08/2022 door boostyourhealth

Allereerst zou ik adviseren om je telefoonabonnement goed te checken en zo niet als verrassing een torenhoge rekening te krijgen, alleen maar omdat je je familie en vrienden op de hoogte wilde brengen over jouw vakantieperikelen. Dit gaat namelijk geregeld mis en is het nakijken echt waard! Maar wat mag je nog meer niet vergeten als je met vakantie gaat? Wij delen met jou de 5 belangrijkste dingen die je niet moet vergeten als je met een gerust hart op vakantie wilt gaan. Lees je mee?

Belangrijke documenten en gegevens

Je zult de eerste niet zijn die voorafgaand aan de vakantie toch echt zijn paspoort is vergeten. Maar ook de papieren van je accommodatie/verblijf zijn heel belangrijk. Daarnaast ook de papieren voor je medicatie indien dit noodzakelijk is en natuurlijk je medicatie zelf ook meenemen. Dan is het belangrijk dat je minimaal 2 noodnummers (met aanvullende gegevens) beschikbaar hebt voor als er iets gebeurd. Je zult maar in het ziekenhuis terecht komen en moeilijk kunnen zeggen wie ze mogen benaderen namens jou. Ook tijdelijke VISA papieren, vliegtickets en andere documenten zijn zeer belangrijk. Zorg dus dat je dit allemaal goed bij je hebt en raak het niet kwijt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl