HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Dit kookboek is je beste vriend – Lucy Tweed ( + recept!)

Geplaatst op 02/08/2022 door boostyourhealth

Ingewikkelde kookboeken is niets voor mij, maar dit toffe kookboek is je beste vriend. Althans dat is de bedoeling. Het is een kookboek met makkelijke en heerlijke recepten die je in een handomdraai maakt en het antwoord op wat je nu weer eens moet koken. Soms weet ik precies waar ik behoefte aan heb en soms heb ik werkelijk geen idee, dit boek bied dan dus uitkomst en is ideaal om erbij te pakken als je het dus even niet meer weet. Dit boek gun ik jou ook en daarom mag ik een exemplaar weggeven en heb ik als bonus ook nog een heerlijk recept! Kortom neem gauw een kijkje, dan weet jij in elk geval wat je vandaag kunt gaan koken 😉

Nooit meer zonder inspiratie

Het komt nog weleens voor dat ik echt geen inspiratie heb. Ik ga dan vaak op zoek naar heerlijke recepten op social media en dwaal dan vaak te lang af, waardoor het daarna nog lastiger wordt en we vaak iets makkelijks eten. Zonde, want met dit kookboek hoeft dat niet meer en heb je voor elke dag (en elk moment) een oplossing. Wat denk je van makkelijke paniek pasta’s die je in een handomdraai maakt? Of een heerlijke pizza avond, een crispy zalmbowl en nog veel meer heerlijke mogelijkheden. Iedere dag van de week wordt je getrakteerd om makkelijke, gezonde recepten en doordat je hiervoor tijd bespaart heb je een dag extra door al die minuten haha. Een extra dag waarop je sauzen en dips al vooraf kunt maken en nog minder tijd kwijt bent.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl