HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Fietssuppen is dé zomer workout van nu

Geplaatst op 05/08/2022 door boostyourhealth

Het suppen is al even bekend en nu de zomer eindelijk is begonnen kunnen we niet wachten. Maar er is nu iets geheel nieuws en dat is fietssuppen. Jawel, met je fiets suppen op het water. Het geeft je net iets meer balans dan alleen suppen en op het water kun je heerlijk rustig genieten van je omgeving. Kortom fit worden en van de natuur genieten door fietsend over het water heen te gaan, wie wilt dat nu niet? Lees mee en kom hier alles over te weten!

Bouw een goede conditie op

Fietssupppen is iets zwaarder dan fietsen, omdat het nu op het water moet en je daarvoor iets harder moet trappen dan je gewend bent. Maar je kunt je eigen tempo aanpassen en het zo lang doen als je wilt. Ideaal om lekker op het water te zijn en weg van de drukte.

Je zit heel stabiel

Voor wie denkt dat dit te gewaagd is en dat je er telkens af valt heeft het mis. Je zit namelijk heel stabiel en hebt daarom bijna geen kans om eraf te vallen. En mocht dit wel gebeuren, dan klim je er gemakkelijk weer op en fiets je verder.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl