HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

5 favo health apps

Geplaatst op 09/09/2016 door fitnl

De smartphone is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Maar wat zijn nou echt apps die je écht helpen met je gezondheid? In dit artikel geef ik je mijn top 5!

5. Sleep Cycle

Slaap is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Sleep Cycle is een app die je slaapgedrag in de gaten houdt. Het registreert je slaap en probeert je vervolgens op het meest ideale moment te wekken. Het idee is dat je je tijdens de ene slaapfase meer beweegt dan in een andere slaapfase. Je stelt in hoe laat je wakker wilt worden en Sleep Cycle kijkt dan in een halfuur voorafgaand aan de ingestelde tijd of je je in een lichte slaapfase bevindt. Op dat moment gaat een subtiel muziekje af waar je vanuit je lichte slaapfase makkelijk van wakker wordt. Hierdoor wordt je prettiger wakker dan wanneer je je in een diepre slaap zou bevinden. De applicatie houdt automatisch je slaapgegevens bij. Je ziet niet alleen hoe je hebt geslapen, maar ook hoe lang.

Lees verder op www.fit.nl