HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Eerste hulp bij twijfels

Geplaatst op 23/09/2016 door goedgevoel

Je hebt wel eens van die momenten dat je niet weet wat je moet beslissen. Zelfs niet als je maar twee opties hebt. Ja of nee. Doen of niet doen. Gaan of blijven. Beide opties lijken logisch. Je maakt lijstjes met voors en tegens. Praat erover met anderen. Zoekt meer informatie, op internet of in boeken. Maar hoe je ook wikt en weegt, je kunt geen keuze maken. Je twijfelt. Hoe kom je daaruit?

Zelfkennis

Ook in je werk zijn er zulke momenten. Moet je nu wel of niet bij je huidige werkgever blijven? Je werkt er al zo lang. Het is veilig, maar ook voorspelbaar. Of je bent gevraagd om te gaan leidinggeven. Moet je dat nu wel of niet doen? Kun je dat wel? Wil je dat wel? Of je zit al langere tijd niet goed in je vel op je werk. Moet je dan juist iets anders gaan zoeken, of even een pas op de plaats maken? Voor beide opties is altijd iets te zeggen. Het een is niet per definitie beter dan het ander. Dat maakt het ook zo lastig. Daardoor blijf je twijfelen.

Lees verder op www.goedgevoel.nl