HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Geitenkaas quiche met zoete aardappel bodem

Geplaatst op 23/09/2016 door beaufood

Quiches zijn voor mij ultiem comfortfood en eigenlijk wel voor elk moment van de dag geschikt. Vanmorgen had ik ontzettend haast dus at ik een stuk als ontbijt en ik nam toen ook maar meteen een groot stuk mee voor de lunch. Lekker met wat sla erbij. Maar deze geitenkaas quiche met zoete aardappel bodem misstaat ook zeker niet op tafel tijdens een borrel. Serveer er in dat geval kleine servetjes bij want hij pakt iets minder makkelijk weg dan een quiche met een dikke deegbodem. Dat komt omdat de bodem van deze quiche niet is gemaakt van deeg.. Maar van zoete aardappel! Echt suuuuper easy en ook een stuk gezonder dan de kant en klare bodems van bladerdeeg. Oh, en dus ook meteen vrij van gluten Je snijdt simpel weg een zoete aardappel in dunne plakjes en voilà. Perfect voorbeeldje dit voor een snel, gezond en lekker recept.

Deze week post ik elke dag een nieuw recept met zoete aardappel. Voor iedereen die ze niet allemaal heeft meegekregen, hier een overzicht van de lekkerste recepten!

Lees verder op www.beaufood.nl