HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Piadina: Italiaans platbrood met Parmaham, mozzarella en gegrilde paprika

Geplaatst op 22/09/2016 door goodfoodlove

Soms ontmoet je mensen met dezelfde passie als jij. Nu gebeurt dat met mijn werk regelmatig: de meeste foodbloggers die ik ken zijn net zo gek op eten als ik. Het is ook wel eens andersom, dat ik iemand leer kennen met een passie voor eten & drinken, die dan later een blog begint. Zo ook met Angelique, die een voorliefde heeft voor de Italiaanse keuken (geef haar eens ongelijk). We kennen elkaar uit Lelystad, raakten aan de praat over onze liefde voor eten en een tijdje later liet ze me weten dat ze ook een blog ging starten.

Dat Angelique naast creatief in de keuken ook goed met namen bedenken is blijkt; ze heeft haar blog de leuke naam Me, Myself & Italy gegeven. Nu heeft ze een fantastisch lekker recept voor piadina online staan en ik kon wel weer eens een lunchgerecht voor op Goodfoodlove gebruiken. 1 + 1 = 2 dus je raadt het al: dit piadina recept is afkomstig van haar site. Piadana is trouwens Italiaans platbrood waar je niet helemaal voor naar het land van de laars hoeft: het is gewoon verkrijgbaar bij de appie. Voor de rest heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig, dus dit is een perfecte lunch als je niet heel moeilijk wilt doen, maar wel een heeeeeeel lekker Italiaans ‘broodje’ wil eten =)

Lees verder op www.goodfoodlove.com