HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pittige zoete aardappel dip

Geplaatst op 21/09/2016 door beaufood

Dag twee van de ‘ode aan de zoete aardappel’ week! Het recept voor burgers van zoete aardappel met lente ui en avocado van gister liep als een trein dus ik kan wel aannemen dat jullie net zo gek als ik zijn op deze sweet bastard. Zoals ik al zei kun je echt van álles met dit ingrediënt – lang leven Pinterest voor alle inspiratie – en zo ook het maken van een lekkere dip. Of spread want ik smeerde dit goddelijke goedje op een cracker met kiemen en feta bij de lunch. ZO LEKKER. Potverdorie. Daarnaast is deze pittige zoete aardappel dip ook perfect voor bij de borrel. Dip er groente sticks als paprika, wortel of komkommer in of serveer er toastjes bij.

De volgende tip is misschien niet heeeel erg Beaufood, maar ik ben al trots als je de moeite neemt om zelf een gezonde dip te maken in plaats van dat vieze kant en klare bakje uit de winkel ;) Deze zoete aardappel dip matcht namelijk te goed met.. Tortilla chips! Probeer wel de meest gezonde vorm te kopen met enkel en alleen maismeel, olie en zout. Dorito’s tellen niet mee.. Ben je trouwens niet zo gek op pittig eten? Laat de chili poeder dan weg of halveer de hoeveelheid.

Lees verder op www.beaufood.nl