HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

TE STRENG VOOR JEZELF? KIJK UIT VOOR EEN BURN-OUT!

Geplaatst op 22/09/2016 door glow

Je moet van alles. Een goede baan, regelmatig sporten, een bruisend sociaal leven, een goed figuur, een leuke relatie, een gezellig gezin... Ga zo nog maar even door. Voel jij ook in de huidige maatschappij die druk van zoveel moeten? Dan ben je niet de enige! Want uit onderzoek blijkt dat veel jonge vrouwen opgebrand raken omdat ze te hoge eisen stellen aan zichzelf. Met als gevolg: een (beginnende) burn-out. Wil je dit voorkomen? Wees dan vooral niet te streng voor jezelf!

>> Moet jij ook zoveel van jezelf? Zo stop je ermee!

Cosmopolitan deed een onderzoek onder 7800 Nederlandse vrouwen en de resultaten liegen er niet om. Zo ligt 60% van de onderzochte vrouwen 1 tot 3 keer per week wakker van stress en heeft 49% van de jonge vrouwen last van chronische vermoeidheid. Ook zegt slechts 4% van de vrouwen niets aan zichzelf te willen veranderen. Minder perfectionistisch worden staat het hoogst op de wenslijst.

Lees verder op www.glowmagazine.nl