HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

10x Super relaxed met je kleintje naar het strand

Geplaatst op 05/09/2017 door love2bemama

Je denkt misschien “strand tips? De zomer is toch bijna voorbij? Had dat niet wat eerder gekunt?”. Uiteraard en mijn excuses, maar het is nog best zonnig en ik wilde echt wat zinnigs te zeggen hebben voor ik deze blogpost schreef. Twee zomers (een met baby, een met dreumes) en een vakantie naar curaçao (drie weken strand) later voel ik me redelijk expert in het naar het strand gaan met een baby/dreumes.

Dus als je wilt weten hoe je dat aanpakt, no fuss, all fun, naar het strand met je kleintje, lees dan verder. Of, sla op, stuur door, voor volgende zomer!

1. Inpakken en wegwezen.
Ja, niet dus. Denk goed na wat je meeneemt. En dan bedoel ik, vooral niet teveel. Je kind heeft geen veertien schepjes, emmertjes, vormpjes en ballen nodig om zich te vermaken. Het is een kind. Er is water, zand en vaak nog een klimrek ook. 1 schep, 1 emmer en eventueel een bal is meer dan voldoende.

Lees verder op www.love2bemama.com