HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

4 tips voor het ontspannen van je ogen

Geplaatst op 19/09/2017 door goodfoodlove

Het gebeurt me zó vaak: branderige ogen, hoofdpijn, nog onscherper zien. Net zoals velen anderen breng ik het grootste gedeelte van de dag starend naar een scherm door. Om mijn werk te doen, mijn favo serie te kijken of (ik geef het ruiterlijk toe) om te Instagrammen, Whatsappen of wat dan ook te doen op mijn iPhone. Mijn ogen krijgen eigenlijk nooit rust. Dat dat niet goed is, weten we allemaal. Maar weet je ook wat je eraan kunt doen?

Ik heb al sinds zo’n 10 jaar een bril. ‘Heb’ zeg ik heel bewust in plaats van ‘draag’, want zo vaak draag ik hem niet. De samenwerking die ik met Mister Spex ben aangegaan kwam dan ook als geroepen. Want eerlijk: een nieuwe bril zet je toch net even wat sneller op. Bij deze toffe online opticien is Stefanie Müller werkzaam, die samen met gezondheidscoach Astrid Nöhring een aantal tips heeft bedacht die je kunnen helpen bij het ontspannen van je ogen.

Lees verder op www.goodfoodlove.com