HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 x de meest rustgevende boeken voor het slapen gaan

Geplaatst op 24/09/2017 door happyinshape

Een grote kop thee, kaarsjes aan en een heerlijk boek, wij proberen al een beetje in de herfst mood te komen. Een goed boek kan je helpen om stressvolle gedachtes in te wisselen met positieve energie en je even in een hele andere wereld te wanen. Een studie van de University of Sussex vertelt ons dat met minder dan zes minuten lezen onze stresslevel met 68% omlaag gaat en onze nachtrust verbetert. Dat is nou informatie waar wij iets mee kunnen. Hier zes boeken waardoor je helemaal zen de nacht in gaat. 

1/ The Power of Positive Energy - Tanaaz Chubb
Door het lezen van dit boek zal je hart een sprongetje maken. Auteur Tanaaz Chubb leert je hoe je liefde voor jezelf creëert en te accepteren wie je bent. Dat vinden wij totaal geen onnodige les in het tijdperk van perfecte plaatjes op social media. De hoofdstukken zijn gevuld met motiverende mantra’s en oefeningen om positief te denken. Een fijnere manier om in slaap te vallen, kunnen wij niet bedenken.

Lees verder op www.happyinshape.nl