HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5 x healthy pleasures van het FollowFitgirls-team!

Geplaatst op 19/09/2017 door followfitgirls

Healthy pleasures waar je volop van kunt genieten! Kijk jij elke zondag ook met veel plezier naar Heel Holland bakt waar de meeste heerlijke, en helaas calorierijke, taarten en koekjes uit de oven tevoorschijn komen? Maar wist je dat er ook heel veel gezonde recepten die net zo lekker zijn? Yep, echt waar! De (meeste) bloggers van Followfitgirls zijn echte healthy bakexperts: 5 x gezonde recepten voor healthy pleasures. Bak je mee?

De bakprinsessen van Followfitgirls

Confession: ik ben (helaas) geen bakprinses en het overkomt me regelmatig dat mijn baksels alles behalve lekker uit de oven komen. Gelukkig zijn mijn collegabloggers van FollowFitgirls wel echte keukenprincessen die de meest heerlijke en gezonde baksels maken, kijk maar:

5 x healthy pleasures

1. Brownies met zwarte bonen

Manon loves chocola en is dol op brownies, maar brownies uit de supermarkt zijn over het algemeen niet echt gezond. Met dit recept voor brownies met zwarte bonen van Manon maak je heel eenvoudig een gezonde variant.

Lees verder op www.followfitgirls.com