HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Bami met spinazie en gehakt

Geplaatst op 19/09/2017 door BrendaKookt

In verband met de verhuizing probeer ik mijn voorraadkast leeg te koken en daarom ben ik wat meer aan het freestylen. Ik combineer soms ingrediënten die ik in principe niet zo snel samen zou eten, maar die allebei op moeten. En soms komen daar verrassend lekkere combinaties uit. Zoals deze Bami met spinazie en gehakt. Niet alleen wij, maar ook onze kleine meid heeft hier ontzettend van zitten smullen. Het was alsof ze taart at ;)

De halve pak mie die al een paar maanden in de kast stond moest er dus ook aan geloven. In de vriezer lag ook nog gehakt en daarom besloot ik de bami deze keer niet te combineren met kip (zoals bij mijn twee favoriete bami-recepten namelijk deze Bami a la Brenda en de Bami Goreng) maar het met gehakt te eten.

Recepten als deze zijn niet bepaald fotogeniek. Maar ik vond deze combinatie toch zo goed geslaagd dat ik het op de foto heb gezet en besloot het recept met jullie te delen.

Lees verder op www.BrendaKookt.nl