HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Een Italiaanse mama voor 1 week + eetdagboek

Geplaatst op 13/09/2017 door linda

Mijn droom is uitgekomen. Afgelopen vakantie voelde ik mij een Italiaanse mama in ons vakantiehuis in een oude boerderij in Toscane. Met groente uit de moestuin, pizza’s uit de houtoven, wijn en olijfolie van het land. Tevens schoven wij aan bij twee dorpsfeesten. Het vakantieappartement bleek een ideale basis om de Toscaanse keuken te ontdekken. Ik geef je een kijkje in mijn vakantie en deel mijn eetdagboek met jullie.

Italië en dan met name Toscane heeft ons hart jaren geleden gestolen. Mijn wens was ooit om nog eens te slapen in een agriturismo met de uitstraling van La Vialla.Wij verbleven vlakbij Ambra, een klein dorpje van 1.300 inwoners. Het ligt precies tussen Sienna en Arrezzo in. Van daaruit kun je eenvoudig Florence of Cortona bezoeken. Onze voorkeur heeft meer de kleine dorpjes waar de Italianen nog echt wonen in plaats van een museumstadje, zoals San Gimignano.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl