HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Fit to fat to fat #21

Geplaatst op 20/09/2017 door boostyourhealth

Poeh het was weer een drukke week! Van feestjes tot lichte griep en van balans naar af en toe wat lekkers. Het was een week vol nieuwe inzichten en dat is ook weleens fijn! Zo fijn om te zien dat mijn armen na hard sporten en gezond eten wat meer toonbaar worden, ja ik heb in mijn hoofd zoveel ruzie gemaakt waarom mijn armen niet mee wilden gaan in het afvalproces En 1 van mijn nieuwe inzichten is dat balans de sleutel is, maar je dit op verschillende manieren kan toepassen. Benieuwd? Ik vertel je er alles over…

Zo blij dat mijn ouders weer terug zijn van vakantie. Mijn moeder lag onverwachts in het ziekenhuis, maar gelukkig gaat alles nu weer goed. Ook is manlief ziek (terwijl ik al 2 weken half verkouden en grieperig doorgaat) en als mannen ziek zijn dan weet je het wel! Ik heb ik 21 weken tijd nooit een keer overgeslagen met sporten tot afgelopen maandag. Ik voelde mij echt beroerd en slaap tegenwoordig weer slecht omdat mijn dochter in de nacht soms wakker wordt en in de ochtend zo vroeg mogelijk wakker wilt worden. Het ging een tijdje beter, maar nu is het weer een sprongetje ofzo en dat betekend automatisch dat ik ook extra goed voor mezelf moet zorgen door wat vroeger naar bed te gaan.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl