HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Get nuts about nuts!

Geplaatst op 24/09/2017 door BetterbyGoalie

Walnoten 
Walnoten staan bekend om de grote hoeveelheid omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren. Deze verminderen het risico op hart- en vaatziekten en zijn bloeddruk verlagend. Ook zijn er aanwijzingen dat omega 3-vetzuren kunnen helpen tegen stress, depressiviteit en dementie. 

Amandelen 
Amandelen bevatten meer vitamine B2, vitamine E, calcium, fosfor en magnesium dan andere noten. Vitamine B2 is nodig voor de spijsvertering en zorgt voor een gezonde huid en gezond haar. Vitamine E beschermt de lichaamcellen, de bloedbaan en weefsels en reguleert de celstofwisseling. Het wordt vaak toegevoegd aan gezichtscrèmes of shampoos voor een versterkend effect, maar het effect hiervan is nog niet bewezen. Calcium, magnesium en fosfor zijn goed voor de botten en het gebit. Een tekort aan magnesium kan de gevoeligheid voor stress vergroten en moeheid veroorzaken en een tekort aan fosfor kan zorgen voor vermindering van eetlust. 

Lees verder op www.Betterbygoalie.com