HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Gummies van groene thee

Geplaatst op 05/09/2017 door eetpaleo

Kennen jullie die leuke, vrolijk gekleurde gummiebeertjes nog? Ik herinner me ze nog goed. Of winegums, of.. Ooit at ik ook vrij veel snoep, tegenwoordig weet ik wel beter.

Waarom dan toch gummies namaken? Nou.. Deze zijn wél gezond, en vormen ook nog eens een heel leuke snack. Voor jezelf, maar zeker ook voor je kinderen.

Wat maakt deze gummies gezond? 1. Gelatinepoeder. 2. Gelatinepoeder. 3. Gelatinepoeder.

Gelatinepoeder zit vol essentiële aminozuren (om alle weefsels op te kunnen bouwen in het lichaam), waaronder ook glutamine (voor een goede darmwerking) en daarnaast bevat het ook collageen (voor een strakke huid). Drie keer gezond dus! Dankzij het feit dat gelatine voor het grootste deel uit eiwitten bestaat, zorgt het ook dat je er snel vol van zit. Van overeten aan deze gummies is dus geen sprake. Ja, dat heb ik persoonlijk voor jullie getest.

Het is dan echter wel belangrijk dat je gelatinepoeder van goede kwaliteit gebruikt: afkomstig van grasgevoerde runderen en dus een zo hoog mogelijke concentratie aan voedingsstoffen.

Ingrediënten

  • Water - 500 ml
  • Groene thee - 2 zakjes
  • Gelatinepoeder - 4 el
  • Honing - optioneel, naar smaak

Lees verder op EetPaleo.nl!