HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Mijn (Paleo) roadtrip in de VS!

Geplaatst op 04/09/2017 door eetpaleo

Op 11 juni dit jaar was het zo ver – mijn man en ik vertrokken op onze huwelijksreis naar de VS. Een roadtrip van maar liefst 7 weken! Waarom naar de VS? Ten eerste omdat wij echt dol zijn op hiken in de natuur, en omdat we heel veel verschillende soorten natuur wilden zien. De Nationale Parken van de VS trekken ons al een hele tijd aan. 

Sterker nog, toen ik mijn man slechts 1 dag kende (in 2011), vertrok ik in mijn eentje naar de VS voor een roadtrip van een maand. Helemaal verliefd hadden we bijna elke dag contact en bij alles wat ik daar ervoer dacht ik: ‘dat wil ik met hem delen.’ Begrijp me niet verkeerd, in je eentje op reis gaan is geweldig, maar om ‘de reis van je leven’ te kunnen delen met iemand maakt het echt zo veel specialer.

San Francisco

We hadden een rechtstreekse vlucht naar San Francisco, waar we halverwege de middag aankwamen. We haalden onze huurauto op, onze bolide voor de komende weken, gingen naar ons hotel en vervolgens.. Gingen we uit eten! Stop 1: Artisan Roam Burger. Lekkere hamburgers van grasgevoerd vlees, met bacon en avocado erop én zoete aardappel frietjes. Daarmee kom je zo’n jetlag wel te boven.

Lees verder op EetPaleo.nl!