HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Romige noedelsoep met garnalen (laske)

Geplaatst op 20/09/2017 door beaufood

Alhoewel ik echt nog niet klaar was met de zomer (integendeel!) vind ik het toch ook wel weer gezellig dat het kouder wordt buiten én het dus weer tijd is voor kaarsjes en rode wijn.. Soep eten kan natuurlijk het hele jaar door, maar is toch wel extra lekker in de herfst. Daarom heb ik vandaag een recept voor een heerlijke laksa soep voor je. Oftewel een romige noedelsoep die vaak wordt gecombineerd met vis of tufo en in mijn geval garnalen. Makkelijk, gezond en smaakvol. Een echt Beaufoodrecept dus. Van origine wordt hij gemaakt met gewone rijstnoedels maar ik gebruikte de pompoen, gember en rijst-noodles die ik laatst kreeg toegestuurd van King Soba.

Laksa soep maak je met kokosmelk en een schepje laksa curry pasta. Heb je zin om hem zelf te maken (aanrader!), dan vind je hieronder het recept voor een homemade pasta. Voor iedereen die iets minder tijd heeft: maak je laksa soep dan met een kant en klare pasta. Handje taugé erbij, wat verse kruiden en eet smakelijk!

Lees verder op www.beaufood.nl